3D-MAMASAYANGKAMU

Kami sebuah sykt yg berdaftar di bawah ssm...dulu dikenali sebagai 3d-mamasayangkamu...

Menjual pakaian preloved anak-anak saya, bundle dan juga baru.....pakaian ini sememangnya sudah dicuci bersih dan dijual dengan harga yang berpatutan...............


Sekiranya berminat boleh lah sms saya 012-6688185 untuk buat tempahan.


Sebarang pembayaran bolehlah dibuat melalui akaun CIMB 7023525934 NUR AZIYAH BT ABD AZIZ ATAU MAYBANK 155023341209 ZAMZURI WAHAT. Sila sms selepas pembayaran di buat.


P/S: ANDA BOLEH MINTA JENIS POS APA YANG ANDA SUKA JANJI BERKESESUAIAN DENGAN BERAT ITEM.


- ITEM2 YG DAH SAMPAI PADA CUSTOMER SAYA AKAN DELETE YE..TQ


-Tempahan hanya dibenarkan dalam masa 2 hari sahaja. Sekiranya gagal buat pembayaran dalam masa tempahan tersebut, tempahan itu akan terbatal dan di buka semula.


- BOOKING TANPA FULL PAYMENT HANYA DIBENARKAN SELAMA 10 HARI SAHAJA TETAPI MESTI ADA DEPOSIT. SELEPAS 10 HARI TIADA FULL PAYMENT, ITEM AKAN DIBUKA SEMULA ATAU DIBERIKAN PADA WAITING LIST.


- ITEM YANG SUDAH DIBAYAR BOLEH DISIMPAN SELAMA SEBULAN SAHAJA.
Wednesday, December 4, 2013

ASSALAMUALAIKUM....SAYA MOHON NAMA YANG SAYA SERU NI SILALAH SMS SAYA UTK PENGEPOSAN BARANG YE...RASANYA DAH TERLALU LAMA SAYA SIMPAN DAH....ADA YANG LEBIH DARI 6BLN DAN ADA YANG DAH DEKAT SETAHUN PUN ADA...HANYA BAYAR DUIT POS JE...RASANYA X LAH MAHAL MANA PUN KOS POS TU YE...ITEM SUDAH PUN DIBAYAR..TAPI SAYA X MAU SIMPAN SBB DAH DEKAT SETAHUN PUN ADA NI...SAYA BAGI TEMPOH SEHINGGA 30HB DEC INI...SEKIRANYA GAGAL HUBUNGI SAYA...SAYA ANGGAP ANDA TIDAK BERMINAT UNTUK BARANG TERSEBUT DAN SEGALA DUIT YANG DAH DI BAYAR SAYA ANGGAP HANGUS...HARAP MAAF DAN MINTA DIHALALKAN...NANTI JANGAN KATA SAYA X REMIND YE...SAYA X DAPAT NAK HUBUNGI ANDA SEMUA SEBAB NO TEL ANDA TELAH PUN HILANG SEWAKTU SAYA MENUKAR HANDPHONE....TERIMA KASIH... - IEZA - BAYAR POS SAHAJA LAGI...DAH 1 TAHUN 2BULAN - EMMA - BAYAR POS SAHAJA....DAH 1 TAHUN